Satays de ananas la grătar cu caramel de nucă de cocos condimentat

Satays de ananas la grătar cu caramel de nucă de cocos condimentat
O porție conține 352 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,07 USD pe porție. 126 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Un amestec de apă, păstăi de cardamom, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ananas Satay cu Caramel de nucă de cocos, Briose Cu Caramel De Nucă De Cocos Cu Ananas, și Tort De Ananas Cu Caramel Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Înmuiați 16 până la 24 de frigarui de bambus în apă timp de aproximativ 15 minute, apoi scurgeți și lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Combinați zahărul și romul într-un castron pentru microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 1 minute sau până când zahărul se dizolvă. Puneți acest amestec deoparte în timp ce pregătiți ananasul.Începeți prin tăierea ambelor capete de pe ananas,îndepărtând aproximativ cm de la fiecare capăt. Așezați ananasul pe un capăt și tăiați vertical pe părțile laterale ale fructului, lucrând în secțiuni, până la capăt. Inspectați fructele și folosind vârful cuțitului tăiați orice secțiuni de coajă care rămân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Tăiați ananasul în sferturi pe lungime și tăiați miezul din fiecare dintre cele 4 bucăți. Apoi tăiați fiecare dintre sferturi pe jumătate pe lungime. Veți avea 8 bucăți lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
4
Tăiați fiecare dintre acestea în jumătate sau treimi (în funcție de mărimea ananasului), astfel încât să obțineți 16 (sau 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
5
Bucăți de 3 până la 4 inci cu grosimea de aproximativ 3/4 inci.Frigăruie aceste pene pe lungime, 1 sau 2 per frigăruie de bambus.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Așezați-le pe o foaie de copt cu linie de parchet în timp ce lucrați.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Ungeți amestecul de rom uniform peste pene de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Miere De CitriceMiere De Citrice
8
Lăsați marinatul în timp ce pregătiți sosul de caramel.Puneți zahărul granulat și zahărul brun într-o cratiță grea de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Piersici FeliatePiersici Feliate
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
9
Se toarnă în apă și se amestecă pentru a se combina. Aduceți amestecul la fierbere, la foc mediu, lăsându-l să stea netulburat. Odată ce fierbe, continuați să gătiți, învârtind tigaia ocazional până când se obține un sirop de culoare miere aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scoateți tigaia de pe foc și turnați cu grijă laptele de cocos. Amestecul se va bule și caramelul se va întări ușor. Fiți foarte atenți și vă rugăm să folosiți cel puțin o tigaie de 2 litri pentru a evita orice accidente.Se amestecă cuișoare, păstăi de cardamom, fenicul, boabe de piper și fulgi de ardei roșu (dacă se utilizează). Se fierbe la foc mic, amestecând, până se dizolvă caramelul și sosul se reduce la aproximativ 1 cană. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Scoateți sosul de pe foc și turnați-l printr-o sită într-o măsură de 2 căni și lăsați-l să se răcească puțin înainte de servire.Pregătiți grătarul la foc mare. Flăcările ar fi trebuit să se stingă, dar grătarul trebuie să rămână suficient de fierbinte încât să puteți ține mâna deasupra grătarului de aproximativ 5 inci doar câteva secunde.Grătiți frigăruile de ananas timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când sunt încălzite și apar semne de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Transferați frigarui într-o tavă de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
13
Presărați nucă de cocos prăjită deasupra și serviți cu sosul de caramel condimentat pe lateral pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista