Satay De Pui Tocat
Satay de pui tocat este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 131 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, nucă de cocos, iarbă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Împachetări De Pui Tocate Chinezești, Salată de pui tocată Thailandeză, și Pui Tocat În Căni De Salată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, învârtiți nucă de cocos, ardei iute și 2 linguri de apă fierbinte până la măcinat fin.
Adăugați pastă de condimente, sare, piper și pui; se învârte până se amestecă bine.
Tăiați capetele rădăcinii din iarba de lămâie. Tăiați blaturile pentru a face tulpini de 6 până la 8 inci lungime.
Îndepărtați frunzele exterioare grosiere.
Scufundarea mâinilor în apă rece de multe ori pentru a reduce lipirea, Movilă aproximativ 1/4 cană amestec de pui în jurul capătului gros al fiecărei tulpini de iarbă de lămâie (sau 2 linguri la un capăt al fiecărui frigărui de lemn înmuiat). Strângeți ușor amestecul de pui în jurul fiecărei tulpini (sau frigărui) într-un buștean de 4 inci.
Așezați bețișoarele de pui într-un singur strat într-o tigaie plată.
Așezați satay de pui pe un grătar ușor uleiat peste cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde). Gătiti, întorcându-vă după cum este necesar pentru a se rumeni uniform, 5 până la 6 minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.