Satay de pui și creveți cu sos de arahide de nucă de cocos și salată de legume proaspete
Satay de pui și creveți cu sos de arahide de nucă de cocos și salată de legume proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1116 calorii, 47G de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $6.5 pe portie. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Un amestec de oțet de vin de orez, sare și piper kosher, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Satay de pui și creveți cu sos de arahide de nucă de cocos și salată de legume proaspete, Satay de pui cu Curry de nucă de cocos cu sos de arahide, și Satay de pui thailandez și sos de arahide + orez cu nucă de cocos cu ghimbir.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: 4 frigarui lungi din lemn, inmuiate in apa
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
2
Combinați ardeii iute, coriandru, coajă de portocală, suc de portocale, oțet de vin de orez, Mirin, sare, piper, pui și creveți. Aruncați totul pentru a acoperi bine. Acoperiți și puneți-l la frigider pentru a marina timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
1 Kg Tortillas De Maíz
Pui întreg
Ardei Iute
Piper
Creveți
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sare
1
Încălziți o oală la foc mediu și adăugați uleiul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ardeii iute și usturoiul și prăjiți până se rumenesc, dar nu se ard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Usturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Adăugați oțetul de vin de orez și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
4
Adăugați laptele de cocos și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
5
Bateți untul de arahide și amestecați bine pentru a combina. Condimentează cu sare, piper și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Unt De Arahide
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
7
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
Fulgi De Legume
8
Grătiți puiul timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte și creveții 2 minute pe fiecare parte, sau până la roz și opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
9
Scoateți puiul și creveții de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
10
Lăsați puiul să se odihnească un minut, apoi asamblați frigarui cu 2 bucăți de pui și 2 creveți pe fiecare frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
11
Serviți frigăruile peste salata de legume, cu un bol cu sos de arahide de nucă de cocos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Arahide
Legume
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
Bol
12
Chiar înainte de servire, combinați varza, ardeiul roșu, ardeiul galben, ceapa roșie, mazărea, coriandrul, sucul de portocale, oțetul de vin de orez, uleiul de arahide și oțetul de vin roșu într-un castron mare. Gustați salata, apoi condimentați cu sare și piper, după gust.