Sare și piper Grissini
Sare și piper Grissini este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 21 calorii. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Grissini de parmezan și piper crăpat, Creveți Cu Sare Și Piper, și Creveți de sare și piper.
Instrucțiuni
Bateți împreună făinurile, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul și 1/4 linguriță de sare kosher, apoi amestecați zeama și untul cu o furculiță.
Transferați pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 5 sau 6 ori.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Formați aluatul într-un buștean și tăiați-l în 16 bucăți.
Rulați fiecare bucată într-o frânghie lungă de 10 inci (dacă aluatul se lipește, suprafața de lucru ușor cu făină) și aranjați 1/2 inch pe 2 foi mari de copt căptușite cu pergament.
Ungeți grisinele cu albuș de ou bătut și presărați piper și sare kosher rămasă (după gust).
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când sunt aurii și crocante, 20 până la 22 de minute în total.
Transferați în rafturi pentru a se răci.
* Grissini poate fi făcut cu 1 zi înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Fiecare porție (2 grisine) conține aproximativ 42 de calorii și 1 gram de grăsime.