Sardine la grătar cu vinetă dulce și acră cu lămâie și pâine prăjită

Sardine la grătar cu vinetă dulce și acră cu lămâie și pâine prăjită
Sardine la gratar cu Vinaigrette dulce și acru de lamaie-piper și pâine prăjită necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 754 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de oțet de vin, pătrunjel cu frunze plate, sardine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Frigarui de scoică de mare la grătar cu ardei iute cremos și vinetă de usturoi cu pesmet prăjit, Salată de dovlecei la grătar cu vinetă cu lămâie și Romano ras și nuci de pin prăjite, și Sardine prăjite în tigaie cu ceapă dulce-acră, nuci de pin și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Puneți sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță medie și aduceți la fierbere pe grătarele grătarului. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
4
Puneți siropul de lămâie răcit, oțetul, sarea și muștarul într-un blender și amestecați până se combină. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare. Se amestecă ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Ungeți sardinele cu ulei și condimentați cu sare și piper pe ambele părți. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
SardineSardine
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Ungeți pâinea pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Așezați fiecare felie de pâine pe o farfurie și deasupra cu o sardină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
8
Stropiți cu vinetă și garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista