Saramura pentru somon afumat este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 271 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână var, zahăr brun, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Rețete similare includ Saramură pentru somon afumat, Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte).
Instrucțiuni
1
Se toarnă apa într-un castron mare sau într-o găleată mică. Dacă trebuie să folosiți o oală, utilizați una care nu conține aluminiu. Se amestecă sarea kosher, zahărul alb, zahărul brun, ardeiul de lămâie, pătrunjelul și amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
Umăr
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați usturoiul, sosul de ardei iute, lămâile, portocalele, varul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Bețișoare De Covrig
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Înmuiați somonul în această saramură la frigider timp de 12 până la 36 de ore. Fumați folosind metoda dorită (Vezi nota bucătarului).