Saramura de curcan de arțar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 185 calorii. Un amestec de apă, sare de mare, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cum se usucă saramura un curcan, Cum să murăm un curcan, și Saramură De Curcan.
Instrucțiuni
1
Puneți 2 litri de apă într-o oală mare la foc mediu și amestecați zahăr brun, sos de soia, sirop de arțar, sare de mare, căței de usturoi, frunze de dafin, crenguțe de cimbru, boabe de piper și whisky. Se amestecă pentru a dizolva zahărul brun și sarea; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Cimbru Proaspăt
Zahăr Brun
Sirop De Arțar
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Sos De Soia
Sare
Whisky
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
2
Se ia de pe foc și se amestecă restul de 2 litri de apă. Lăsați saramura să se răcească complet înainte de utilizare.