Sandwich cu pui de bivol fierbinte, slănină și brânză
Hot Buffalo pui, Bacon și brânză Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 769 calorii, 23g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 117 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei copți prăjiți, brânză pepperjack, carne dintr-un pui rotisor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sandwich cu brânză la grătar Mary cu pui de bivol picant, Jack Pepper și brânză albastră, Sandwich cu pui de bivol și brânză la grătar, și Sandwich Cu Brânză La Grătar Cu Pui De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C).
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă; gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform.
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Combinați maioneza, smântâna și sosul fierbinte într-un bol mic.
Întindeți ambele jumătăți de pâine cu amestecul de maioneză.
Puneți puiul pe jumătatea inferioară a pâinii; strat de slănină și brânză deasupra puiului. Îndoiți jumătatea superioară a pâinii peste fund și înfășurați cu folie.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute.
Adăugați un strat de felii de ardei roșu deasupra slăninei și brânzei, dacă doriți.
Tăiați în felii și serviți.