Sandwich cu carne de vită la grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate rețete pentru colecția dvs., sandwich-ul de vită BBQ fiert ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.9 pe portie, primești un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 436 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită friptură de chuck, ceapă, sos de grătar și chifle de hamburger. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Texas BBQ fiert carne de vită piept, Sandwich cu carne de vită BBQ cu față deschisă, și Sandviș cu ananas Dak Bulgogi (sandviș cu pui la grătar cu ananas picant coreean).
Instrucțiuni
Faceți sos cu ceapă, roșii, sos BBQ: într-o oală mare, grea, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșiile, tocându-le aproximativ în oală.
Adăugați sosul de grătar, creșteți căldura la mediu și fierbeți timp de 10 minute.
Adăugați friptura de vită, fierbeți la foc mic timp de 3 ore:
Adăugați friptura de chuck. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți lent până când carnea este foarte fragedă, amestecând ocazional, aproximativ 3 ore.
Separați carnea în bucăți mici:
Scoateți carnea din oală. Folosiți o furculiță și un cuțit pentru a separa friptura în bucăți mici. Pune deoparte.
Reduceți lichidul în sos: creșteți căldura pe oală la mediu/mediu-mare, descoperiți și reduceți lichidul până când este gros. Se amestecă des pentru a preveni arderea.
Întoarceți carnea în sos: întoarceți carnea în lichidul din tigaie. Încălziți ambele bine.
Se adaugă sare și piper după gust.