Sandvișurile vietnameze de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 564 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 12 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, cățel de usturoi, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri de porc la grătar în stil vietnamez, Sandvișuri Vietnameze Cu Chiftele De Porc La Grătar, și Carne de porc vietnameză la grătar învelită în salată.
Instrucțiuni
1
Pentru a face legumele murate, într-o cratiță mică la foc mediu, combinați usturoiul, sarea, oțetul și zahărul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați morcovul și ridichea și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se dă la frigider până la rece, cel puțin 1 oră. Chiar înainte de utilizare, scurgeți bine legumele într-un colander.To faceți sandvișurile, într-un mini robot de bucătărie sau într-un blender, combinați lemongrass, șalotă, jalapeo tocat, zahăr, sos de pește, oțet, ulei de susan și ulei de canola. Procesați până când ingredientele sunt tocate mărunt și se formează o pastă. Alternativ, folosind un cuțit de bucătar, tocați mărunt lemongrass, șalotă și jalapeo și transferați într-un castron; adăugați zahărul, sosul de pește, oțetul și uleiurile și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Sos De Pește
Elixirul G
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Chefs Cuțit
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Transferați marinada într-o pungă de plastic sigilabilă și adăugați filetul de porc. Sigilați punga și rotiți-o pentru a acoperi carnea de porc uniform cu marinada. Se da la frigider cel putin 1 ora sau pana la 4 ore.Preîncălziți o presă panini sau un grătar electric de interior la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Panini Press
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți carnea de porc din marinată, așezați carnea pe presă sau grătar și gătiți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 2 minute pe o presă panini sau 1 până la 2 minute pe fiecare parte pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Panini Press
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați pe o farfurie.Feliați bagheta pe lungime, tăind aproximativ două treimi din drum prin pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
7
Întindeți maioneza pe partea tăiată a vârfului pâinii. Aranjați carnea de porc pe jumătatea inferioară. Se acoperă cu legumele murate, inele de jalapeo, mentă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
3 Linguri De Ulei Vegetal
Pâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.