Sandvișuri de ton la grătar cu ceapă, ardei gras și maioneză Chile-Cilantro

Sandvișurile de ton la grătar cu ceapă, ardei gras și maioneză Chile-Cilantro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 477 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,82 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de maioneză, sare, chifle sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată de ton cu ardei gras și ierburi (fără maioneză), Somon la grătar cu ceapă dulce și ardei gras roșu, și Sandvișuri cu friptură la grătar cu Chimichurri și ardei gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Ungeți 3 lingurițe de ulei uniform peste ceapă și ardei gras; se presară cu 1/4 linguriță sare.
Așezați ceapa și ardeiul gras pe tigaie la grătar; gatiti 3 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se inmoaie.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Ungeți 2 lingurițe de ulei uniform peste ton; se presară cu 1/4 linguriță rămasă sare, chimen și piper negru.
Așezați tonul pe tigaie pentru grătar; gatiti 3 1/2 minute pe fiecare parte sau pana la gradul mediu-rar sau dorit de coacere.
Împărțiți chiflele pe jumătate orizontal.
Întindeți amestecul de maioneză uniform pe părțile tăiate ale chiflelor. Jumătatea inferioară superioară a fiecărui coc cu salată verde, 1 sfert de ardei gras, 1 felie de ceapă și 1 friptură de ton. Acoperiți cu jumătăți superioare de chifle.