Sandvișuri cu ceai de somon afumat și Scallion
Somon afumat și sandwich-uri de ceai Scallion ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 109 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de năsturel, semințe de susan, somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sandvișuri cu ceai de somon afumat și Scallion, Clătită de cartofi Scallion și sandvișuri cu somon afumat, și Somon afumat și Scallion se amestecă cu pâine prăjită integrală cu unt de brânză de capră.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de susan la foc moderat, agitând tigaia, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Într-un robot de bucătărie, combinați somonul, wasabi-ul, ghimbirul și crme frache și pulsați până se omogenizează.
Transferați într-un castron. Ștergeți procesorul.
Adăugați crema de brânză, scallions și năsturel în procesor și piureul până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper alb.
Folosind o spatulă mică, întindeți o lingură redusă de brânză cremă de scallion pe fiecare dintre cele 3 felii de pâine.
Întindeți o lingură mică de amestec de somon pe fiecare dintre cele 2 felii de pâine. Stivați pâinea, începând și terminând cu un strat de scallion; acoperiți stiva cu o felie simplă de pâine și apăsați pentru a închide. Repetați cu restul de pâine, cremă de brânză de scallion și amestec de somon pentru a forma 4 stive de sandvișuri.
Folosind un cuțit ascuțit, tăiați crustele.
Tăiați fiecare stivă de sandwich în jumătate.
Întindeți brânza cremă de scallion pe partea lungă a fiecărei jumătăți de sandviș, apoi înmuiați părțile lungi în semințele de susan prăjite, apăsând pentru a acoperi.
Tăiați fiecare jumătate de sandviș în 4 sandvișuri mai mici, lăsând 1 parte acoperită cu semințe de susan.
Transferați sandvișurile pe o farfurie și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.