Sandvișul cu pui curry este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 300 de calorii, 25g de proteine, și 19g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână bulb de fenicul, ulei de măsline, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul cu lapte degresat, puteți urma acest fel principal cu Cafea Inghetata Cu Lapte De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandviș Cu Pui Cu Curry, Sandviș cu pui și mere, și Sandviș Cu Salată De Pui Cu Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați saramura de pui și Curry într-o pungă mare de plastic resigilabilă, sigilați și întoarceți-vă la acoperire. Se răcește cel puțin 4 ore. Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Saramură
Pudră De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Fulgi De Legume
2
Combinați țelina, feniculul, iaurtul, sucul de lămâie, semințele de țelină și 1 lingură de maioneză într-un castron mediu; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina. Pune slaw deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Semințe De țelină
Suc De Lămâie
Maioneză
țelină
Fenicul
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pui la grătar până la fiert, 5-7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Ungeți pâinea pe ambele părți cu ulei și grătiți până se prăjește, aproximativ 2 minute pe fiecare parte; se întinde cu maioneză. Construiți sandvișuri cu pâine, pui, salată, ceapă și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Pui întreg
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pâine
Ceapă
Mărar
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Faceți înainte: puiul poate fi sărat cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.