Salsa picantă de Crab și ghimbir cu Wontons de susan
Rețeta Salsa picantă de Crab și ghimbir cu Wontons de susan ar putea satisface pofta ta chineză în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 216 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sos thailandez de chili-usturoi, suc de lămâie, ghimbir murat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Wontons de ciuperci de ghimbir la cuptor cu sos de susan, Crab Rangoon (Wontons umplute cu Crab și cremă de brânză), și Halibut De Susan De Ghimbir Cu Murături Picante De Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună oțetul de vin de orez și următoarele 5 ingrediente. Se amestecă carnea de crab și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Se toarnă ulei de arahide la o adâncime de 1/2 inch într-o tigaie mare. Prăjiți wontons, în loturi, în ulei fierbinte la foc mediu-mare 30 de secunde pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se scurge pe prosoape de hârtie; se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Serviți wontons cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
5
Notă: sosul sau pasta de Chili-usturoi pot fi găsite în secțiunea asiatică a supermarketului sau în magazinele gourmet.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.