Salsan de porumb afumat este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție conține 209 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Un amestec de urechi de porumb, chimen măcinat, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salsa De Porumb Afumat, Salsa de porumb afumat și avocado, și Salsa De Porumb La Grătar.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul (căldură mare).
2
Ungeți ardeii grași, porumbul și ceapa verde cu puțin ulei de măsline. Grătiți legumele până se carbonizează bine în pete, întorcându-se ocazional cu clești și îndepărtând bucățile pe măsură ce se rumenesc, 5 minute pentru ceapa verde, 10 până la 15 minute pentru ardeii grași și porumbul. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapa Verde
Legume
Ulei De Măsline
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Clește
3
Tăiați ardeii grași și ceapa verde în bucăți de 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapa Verde
4
Tăiați porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
5
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mică grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se adauga usturoiul si chimenul; saut până când usturoiul începe să sfârâie, dar nu se rumeneste, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Chimen
7
Se toarnă într-un castron mare; se amestecă în suc de lămâie și sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sos Fierbinte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Se amestecă în legume. Condimentează după gust cu sare și piper. Se răcește complet; se amestecă în coriandru.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.