Rețeta de fasole și salsa de porumb ar putea satisface pofta ta mexicană în jur 45 minute. Această rețetă servește 16 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 14 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați piper, vidalia, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salsa de porumb și fasole la grătar cu chipsuri de porumb coapte, Salsa de fasole neagră și porumb, și Salsa de fasole neagră și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.