Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Salsan de ananas și Avocado. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 5 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 155 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 78 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper kosher, jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Enchiladas de pui Salsa Verde ușurat cu Salsa de avocado de ananas, Salsa Ananas-Avocado, și Salsa de ananas și Avocado.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mediu, faceți pansamentul amestecând 2 linguri de suc de ananas cu sucul de lămâie, miere, ulei și jalapeno. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Ananas
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ardei Iute
Miere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ananasul și ceapa. Îndoiți ușor avocado și coriandru.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Montinore Red Cap Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Montinore Cap Roșu Pinot Noir
Fructe echilibrate cu presiune minimă asupra mediului. Acesta este un amestec al tuturor blocurilor Pinot Noir cultivate. Fiecare lot este fermentat folosind drojdii native, rezultând o expresie adevărată a terenului pe care a fost cultivat. Bea de acum până în 2018. Asociați cu: somon, cârnați, dovlecei, carne la grătar și ciuperci sunt câteva dintre numeroasele ingrediente pe care le-am asociat cu vintage 2014.