Salata de Kale a lui Jean-Georges Vongerichten cu parmezan și lămâie

Salata de Kale a lui Jean-Georges Vongerichten cu parmezan și lămâie
Salata de Kale a lui Jean-Georges Vongerichten cu parmezan și lămâie este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 915 calorii, 25g de proteine, și 84G de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1245 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați filet de hamsii, muștar dijon, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Puiul prăjit savuros al lui Jean-Georges Vongerichten, Midii Curry a la Jean-Georges, și Midii aburite ale lui Jean Georges cu Lemongrass, busuioc thailandez, Chi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de lămâie și coaja, oțetul, usturoiul, hamsia, muștarul, gălbenușul de ou, fulgii de chili și brânza în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la omogenizare, aproximativ 10 secunde. Cu procesorul în funcțiune, stropiți încet ulei neutru prin tubul de alimentare, oprind procesorul să răzuie părțile laterale, după cum este necesar, până când se formează o emulsie netedă, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
EmulsiiEmulsii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Șoptind constant, stropiți încet în 1/2 cană de ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Încălziți două linguri de ulei de măsline rămase într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați cuburi de pâine și gătiți, aruncând și amestecând constant până se rumenesc și crocant, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
6
Se transferă pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Pentru a servi, combinați varza și menta într-un castron mare cu aproximativ 1/2 cană de pansament (mai mult sau mai puțin după dorință). Aruncați pentru a acoperi bine și lăsați să stea în jur de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Transferați într-un castron mare de servire și acoperiți cu crutoane și ardei iute feliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista