Salată verde cu vinetă de busuioc acidulat

Salată verde cu vinetă de busuioc acidulat
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și primar rețete pentru repertoriul dvs., salata verde cu vinaigretă de busuioc acidulat ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 76 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, ulei de măsline, salată verde ruptă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Salată verde cu vinaigretă de busuioc acidulat pentru doi, Salată de fasole verde în vinetă acidulată, și Salată roșie, verde și Bleu cu vinetă balsamică acidulată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți primele șase ingrediente până se omogenizează. Într-un castron mare, combinați salata verde și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Stropiți cu vinetă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
3
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
O expresie pură a fructelor din Podgoria noastră, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului permite Kali Hart Chardonnay să prezinte puterea podgoriilor Imobiliare ale lui Talbott. Nasul bogat și primitor prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe palat, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditatea răcoritoare. Un palat Mijlociu Generos duce la un finisaj lung de citrice și fructe tropicale, cu note de stejar francez și mineralitate.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista