Salată Tropicală De Pui Înnegrită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata tropicală de pui înnegrită. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. O porție conține 263 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, amestec de condimente înnegrite, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată Fiesta De Pui Înnegrită, Salată De Pui Înnegrită De Vară Fab, și Salată de pui înnegrită cu Chutney de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Presărați amestecul de condimente peste pui; sigilați punga și agitați până când puiul este acoperit uniform.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 7-10 minute, amestecand frecvent, pana cand nu mai roz in centru.
Scoateți puiul din tigaie; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Într-un castron mare, aruncați salata verde, mango, ceapă și ardei gras; împărțiți în 4 farfurii. Sus cu pui.