Salată tradițională cu trei fasole
Salata tradițională cu trei fasole este o garnitură pentru 6 persoane. O porție conține 203 calorii , 8 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 1,22 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole verde, piper măcinat, ardei pimento și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 55 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană . Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Kringle tradițional danez - din Danemarca , La Fouace Nantaise - o brioșă tradițională cu rom și tarta tradițională cu mere .
Instrucțiuni
Amestecați fasolea verde, fasolea galbenă de ceară, fasolea roșie, ceapa, țelina, ardeiul gras verde și ardeii pimento într-un bol.
Combinați oțetul, uleiul, zahărul, sarea și piperul într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gătiți și amestecați până când zahărul se dizolvă, aproximativ 5 minute.
Scoateți cratița de pe foc și turnați dressingul peste amestecul de fasole; amestecați pentru a acoperi. Refrigerati până când se omogenizează aromele, de la 8 ore până la peste noapte.