Salată tradițională cu trei fasole

Salată tradițională cu trei fasole
Salata tradițională cu trei fasole este o garnitură pentru 6 persoane. O porție conține 203 calorii , 8 g de proteine și 4 g de grăsimi . Pentru 1,22 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole verde, piper măcinat, ardei pimento și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este oferită de Allrecipes. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 55 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană . Cu un scor de 64% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Kringle tradițional danez - din Danemarca , La Fouace Nantaise - o brioșă tradițională cu rom și tarta tradițională cu mere .

Instrucțiuni

1
Amestecați fasolea verde, fasolea galbenă de ceară, fasolea roșie, ceapa, țelina, ardeiul gras verde și ardeii pimento într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Fasole De Ceară GalbenăFasole De Ceară Galbenă
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați oțetul, uleiul, zahărul, sarea și piperul într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gătiți și amestecați până când zahărul se dizolvă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Scoateți cratița de pe foc și turnați dressingul peste amestecul de fasole; amestecați pentru a acoperi. Refrigerati până când se omogenizează aromele, de la 8 ore până la peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista