Salată spaniolă de portocale, fenicul, ceapă roșie și mentă cu pansament

Salată spaniolă de portocale, fenicul, ceapă roșie și mentă cu pansament
Salata spaniolă de portocale, fenicul, ceapă roșie și mentă cu pansament este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 251 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, iaurt, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi considerat accesibil, costând aproximativ $1.76 pe portie. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Salată siciliană de fenicul și portocale cu ceapă roșie și mentă, Salată de fenicul la grătar cu portocale, și Salată de fenicul cu portocale de sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa roșie feliată subțire într-un castron mediu; acoperiți cu apă cu gheață și înmuiați 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se scurge bine.
3
Îndepărtați cu grijă coaja și partea albă de coajă din portocale; aruncați coaja și miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Tăiați fiecare portocală în jumătate pe verticală; îndepărtați porțiunea de miez alb și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Tăiați portocalele transversal în felii groase de 1/4 inch, rezervând aproximativ 1/3 cană de suc pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
6
Puneți ceapa roșie, feniculul feliat subțire și portocala uniform într-un castron sau pe un platou și presărați cu frunze proaspete de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Combinați sucul rezervat, iaurtul simplu fără grăsimi, concentratul de suc și ingredientele rămase într-un castron mic și amestecați cu un tel pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Fără GrăsimiIaurt Fără Grăsimi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Stropiți uniform peste salată; serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista