Salată prăjită de pui și dovlecei cu crutoane, rucola și struguri

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de pui fript și dovlecei cu crutoane, rucola și struguri. Această rețetă face 6 porții cu 892 calorii, 35g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, oțet balsamic, pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma strugurii roșii, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pui, rucola și dovleac cu varză de Bruxelles, Salată de Quinoa de dovleac caramelizat cu brânză de capră și struguri prăjiți, și Salată de dovlecei și Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați puiul, cu pieptul în sus într-o tigaie. Condimentează generos cu sare și piper și stropit cu 3 linguri de ulei de măsline și tot oțetul.
Transferați la cuptor și prăjiți puiul timp de 45 de minute.
Adăugați squash și aruncați cu picături de tigaie. Reveniți la cuptor și continuați să gătiți încă 30 de minute.
Adăugați crutoane, aruncați din nou cu picături de tigaie și reveniți la cuptor pentru a termina de gătit, până când pieptul de pui înregistrează 150 km F pe un termometru citit instant, dovlecelul este fraged și ușor rumenit, iar crutoanele sunt crocante, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Scoateți din cuptor și lăsați puiul să se odihnească până se răcește suficient pentru a se descurca. Tăiați carnea din oase cu degetele.
Transferați crutoanele, dovleceii și 2 căni de pui rupt într-un castron mare.
Adăugați rucola și strugurii.
Bateți împreună oțetul de cidru, restul de 4 linguri de ulei de măsline și muștarul într-un castron mic. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați pansamentul cu salată și serviți imediat.