Salată Panzanella Mediteraneană

Salată Panzanella Mediteraneană
Rețeta salată Panzanella mediteraneană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această rețetă servește 20. O porție conține 71 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, pansament clasic de fermă, ridichi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată Panzanella De Pui Mediteraneană, Panzanella Mediteraneană, și Panzanella Mediteraneană De Grâu Integral pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pansamentul și pudra de curry până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2
Combinați brânza, castraveții, măslinele, ceapa și ridichile într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de pansament; se amestecă ușor.
4
Adăugați verdeață și bucăți de pita chiar înainte de servire; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista