Salată Morel-And-Asparagus cu Frisco și salată de unt
Nevoie de un garnitură fără gluten? Salata Morel-And-Asparagus cu salata Frisone si salata de unt ar putea fi o reteta uimitoare de incercat. Această rețetă servește 35. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 28 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de argan, friside Olive, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de unt, sparanghel și salată de alune, Salată Frisee cu sparanghel la grătar și Proscuitto, și Biban De Mare Cu Unt De Ierburi Și Salată Frisee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați morelele și stocul, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați sparanghelul, acoperiți și gătiți până când sunt crocante, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper și gătește neacoperit până când bulionul este aproape absorbit, cu 1 minut mai mult.
Într-un castron mare, amestecați uleiul de măsline cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Adăugați frise, salată de unt și chervil și aruncați pentru a acoperi. Aranjați morelele și sparanghelul pe farfurii și movilați salata alături.
Stropiți cu ulei de argan, dacă folosiți, și serviți.