Salată Heirloom de roșii și Haricot Vert

Salată Heirloom de roșii și Haricot Vert
Salata Heirloom de roșii și Haricot Vert ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. Un amestec de piper, CR ampermormme fra ampermormche, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Salată Vert De Orz, Porumb Și Haricot, Salată Belgiană De Andive, Vert De Haricot Și Alune, și Salată Radicchio Și Haricot Vert Cu Nuci Confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mică cu apă sărată la fiert, apoi albiți fasolea timp de 2 până la 3 minute, până când este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați cu clești pe o foaie de copt pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Faceți vinaigretă balsamică: folosind un mortar și pistil, Liră oregano, usturoi și o cantitate redusă de 1/4 linguriță. sare într-o pastă (sau tocați usturoiul și oregano, presărați cu sare, tocați și amestecați într-o pastă cu partea plată a cuțitului unui bucătar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Chefs CuțitChefs Cuțit
4
Transferați într-un castron mic și turnați oțeturi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți în ulei de măsline și gustați pentru echilibru și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateți uleiul de alune, coaja de lămâie și câteva vârfuri de sare și piper într-un castron mic. Se toacă mărunt jumătate de alune și se amestecă în pansament; se toacă grosolan restul și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De AluneUlei De Alune
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Stropiți sosul de alune peste haricots verts, condimentați cu sare și piper și aruncați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Haricots VertsHaricots Verts
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
8
Țineți roșiile heirloom pe părțile lor și tăiați-le în 1/4-in.- felii groase. Se condimentează cu sare și piper. Aranjați feliile pe un platou rotund mare, suprapunându-le și lingurați pe aproximativ jumătate din vinaigreta balsamică. Împrăștiați cu frunze de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
Heirloom TomatoHeirloom Tomato
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
9
Se amestecă roșiile cherry în vinaigreta rămasă în castron și se condimentează cu sare și piper. Îngrămădiți în centrul platoului, apoi acoperiți cu haricots verts. Lingurați câteva bucăți de crme frache și presărați aproximativ o treime din pistou pe și în jurul salatei (serviți restul alături).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Haricots VertsHaricots Verts
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
* Găsiți cu uleiurile din magazinele alimentare bine aprovizionate.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista