Rețeta franceză Bistro de pui și salată de cartofi ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă servește 40. O porție conține 36 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, iaurt fără grăsimi, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina în seara asta: salată franceză de Bistro cu slănină, crutoane și usturoi, Salată De Cartofi Bistro, și Franceză Bistro Sub pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă ingredientele rămase.
3
Se adaugă în amestecul de cartofi; se amestecă ușor.