Salată Farro cu roșii și ierburi
Salata Farro cu roșii și ierburi este o vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 285 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frunze de pătrunjel, piper, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată Farro cu roșii și ierburi, Salată Farro cu roșii și ierburi, și Salată Farro cu roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați apa și farro într-o cratiță medie.
Adăugați 2 lingurițe de sare. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când farro este fraged, aproximativ 30 de minute.
Se scurge bine, apoi se transferă într-un castron mare pentru a se răci.
Adăugați roșiile, ceapa, arpagicul și pătrunjelul la farro și aruncați pentru a combina.
Într-un castron mediu, amestecați usturoiul, oțetul, sarea, piperul și uleiul de măsline.
Adăugați vinaigreta în salată și aruncați pentru a acoperi.
Salata poate fi refrigerată peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.