Salată Edamame cu sfeclă și verdeață

Salată Edamame cu sfeclă și verdeață
Salata Edamame cu sfeclă și verdeață este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 100 de calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, sos de soia, ulei de susan asiatic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sfeclă Rasă Pentru Copii Cu Verdeață, Verdeață pentru copii cu sfeclă prăjită și cartofi, și Sfeclă cu nuci, brânză de capră și verdeață pentru copii.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, puneți un coș cu aburi peste 1/2 inch de apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați sfecla, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Verificați nivelul apei din tigaie la jumătatea aburului și adăugați mai mult după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați sfecla pe o farfurie. Aburiti edamame-ul in acelasi cos cu aburi pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Clătiți edamame-ul în apă rece pentru a se răci, apoi uscați-l cu prosoape de hârtie. Curățați și tăiați sfecla în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Într-un castron mediu, amestecați oțetul de orez cu sosul de soia, uleiul de susan și ghimbirul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați edamame, sfeclă, scallions și verdeață de sfeclă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Presărați busuiocul deasupra înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista