Salată de varză în stil Restaurant I este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 154 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 806 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zară, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Biscuiți În Stil Restaurant, Salsa În Stil Restaurant, și Salsa În Stil Restaurant.
Instrucțiuni
1
Combinați salata de varză și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un castron separat, combinați zahărul, sarea, piperul, laptele, maioneza, Zara, oțetul și sucul de lămâie; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Lapte Bătut
Maioneză
Oțet
Piper
Zahăr
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă amestecul peste salată de varză și ceapă; se amestecă bine și se răcește timp de 1 oră.