Salată De Varză În Stil Restaurant I

Salată De Varză În Stil Restaurant I
Salată de varză în stil Restaurant I este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 154 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 806 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zară, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Biscuiți În Stil Restaurant, Salsa În Stil Restaurant, și Salsa În Stil Restaurant.

Instrucțiuni

1
Combinați salata de varză și ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron separat, combinați zahărul, sarea, piperul, laptele, maioneza, Zara, oțetul și sucul de lămâie; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Lapte BătutLapte Bătut
MaionezăMaioneză
OțetOțet
PiperPiper
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul peste salată de varză și ceapă; se amestecă bine și se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista