Salată De Ton Cu Fasole Albă

Salată De Ton Cu Fasole Albă
Salata de ton cu fasole albă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 281 calorii, 31g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 545 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii cherry, fasole cannelini, sare de mare și piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 97%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată De Ton Și Fasole Albă, Salată de Tunan și fasole albă, și Salată de fasole albă și ton.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, adăugați tonul, rezervând uleiul de măsline într-un castron mic separat. Rupeți tonul în bucăți de mușcătură cu o furculiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați fasolea și caperele. În castronul de ulei de măsline, adăugați oțetul de vin roșu. Ar trebui să aveți 1 parte de oțet la 2 părți de ulei - adăugați mai mult ulei de măsline extravirgin, dacă este necesar. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă pansament pe amestecul de ton, fasole și caper și se lasă aromele să se infuzeze în timp ce feliați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
5
Adăugați ceapa și roșiile în amestecul de ton și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
6
Așezați rucola pe un platou decorativ mare și acoperiți cu amestec de ton. Rupeți frunzele proaspete de busuioc deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista