Salată de sparanghel prăjit și rucola cu ou Pocat

Sparanghel prăjit și salată de rucola cu ou Pocat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 317 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Paștele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de sparanghel, oțet de vin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de sparanghel prăjit, Avocado și Rucola, Salată de cartofi prăjiți, sparanghel și Rucola, și Salată De Sparanghel Prăjit Și Rucola Cu Vinetă De Șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați sparanghelul pe o tigaie cu jeleu.
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei; se presară cu 1/4 linguriță piper și 1/8 linguriță sare. Aruncați ușor pentru a acoperi; aranjați într-un singur strat.
Coaceți la 450 timp de 5 minute sau până când este crocant.
Așezați restul de 7 lingurițe de ulei, 1/8 linguriță de piper, restul de 1/8 linguriță de sare, șalotă, suc și tarhon într-un castron mare; se amestecă bine cu un bici.
Adăugați rucola; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați aproximativ 1 1/2 căni de amestec de rucola pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Completați fiecare porție cu un sfert din sparanghel.
Adăugați apă într-o tigaie mare, umplând două treimi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe la foc mic.
Adăugați oțet. Sparge fiecare ou într-o ceașcă cremă, și se toarnă fiecare ușor în tigaie; gatiti 3 minute sau până la gradul dorit de coacere. Scoateți cu grijă ouăle din tigaie folosind o lingură pliată; Așezați 1 ou pocat pe fiecare salată.
Se presară cu restul de 1/8 linguriță de piper. Aranjați 2 jumătăți de pâine pe fiecare porție.