Salată de sparanghel cu ardei Piquillo și capere (Ensalada de Espadrurrragos con Alcaparras)

Salata de sparanghel cu ardei Piquillo și capere (Ensalada de Espadrocrragos con Alcaparras) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 93 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 55 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet de vin, ulei de măsline extravirgin, ardei piquillo prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei Piquillo umpluți cu salată de ton crud, Salm de Alcaparras (somon cu sos de capere), și Salată de pui cu ardei Piquillo, migdale și verdeață picantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 lingură de pătrunjel, șalotă, sare și usturoi într-un mortar sau castron mic; se macină cu un pistil până când amestecul formează o pastă netedă. Se amestecă ardeii piquillo și roșiile.
Adăugați oțet, ulei, muștar și piper negru; Se amestecă bine pentru a se combina.
Așezați sparanghelul într-un vas puțin adânc și stropiți cu amestec de piper. Aruncați ușor amestecul de sparanghel și piper, folosind o furculiță și o lingură de servire.
Așezați sparanghelul pe un platou de servire.
Tăiați oul pe jumătate pe lungime; scoateți și rezervați gălbenușul pentru o altă utilizare. Se toacă albușul de ou.
Presărați albușul de ou, caperele și lingura rămasă de pătrunjel uniform peste sparanghel.