Salată De Spanac Cu Migdale
Salata de spanac de migdale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.34 pe portie. O porție conține 585 calorii, 11g de proteine, și 43G de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 45 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este mare. Încercați Salată De Migdale Cu Spanac, Salată De Spanac Cu Migdale, și Salată Chineză De Spanac-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru vinetă, amestecați muștarul, usturoiul, zahărul, sucul de lămâie și oțetul într-un castron mediu. Treceți treptat în ulei de măsline până când amestecul este neted și lucios.
Pentru migdalele confiate, Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Așezați o foaie de folie bine unsă blat.
Puneți zahărul într-o cratiță medie foarte curată și acoperiți cu 2 linguri de apă și suc de lămâie.
Așezați migdalele pe o foaie de copt și puneți-le în cuptor. Aduceți zahărul și apa la fierbere și fierbeți până când zahărul devine maro auriu intens, învârtindu-se ocazional pentru a asigura o culoare uniformă. Se amestecă migdalele calde și se întind imediat migdalele acoperite pe folia pregătită. (Aveți grijă să nu le atingeți-zahărul caramelizat este extrem de fierbinte.) Se răcește complet, apoi se toacă aproximativ sau se rupe în bucăți mici.
Pentru a asambla salata, puneți spanacul, migdalele confiate, merisoarele și brânza de capră într-un castron mare. Aruncați ușor cu pansament și serviți imediat.