Salată de spanac cu Kasha și fasole neagră

Salată de spanac cu Kasha și fasole neagră
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de spanac cu Kashan și fasole neagră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 207 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână 3/4 cană de pansament italian Kraft zesty, kasha, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de spanac cu Kashan și fasole neagră, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Kasha Varnishkes (Kashan și arcuri).

Instrucțiuni

1
Se amestecă albușul de ou și kasha până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
KashaKasha
2
Încălziți tigaia antiaderentă medie grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați amestecul kasha; gatiti si amestecati 3 min. sau până când amestecul este gătit uscat și boabele de kasha s-au separat. Se amestecă în apă; se aduce la fierbere. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până când apa este absorbită și kasha este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
KashaKasha
ApăApă
4
Spoon kasha în castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KashaKasha
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați fasolea și ceapa; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
FasoleFasole
6
Acoperiți platoul cu spanac; se acoperă cu amestec de kasha, brânză și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
KashaKasha
7
Stropiți cu pansament.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista