Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de spanac cu Kashan și fasole neagră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 207 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână 3/4 cană de pansament italian Kraft zesty, kasha, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de spanac cu Kashan și fasole neagră, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Kasha Varnishkes (Kashan și arcuri).
Instrucțiuni
1
Se amestecă albușul de ou și kasha până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Kasha
2
Încălziți tigaia antiaderentă medie grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați amestecul kasha; gatiti si amestecati 3 min. sau până când amestecul este gătit uscat și boabele de kasha s-au separat. Se amestecă în apă; se aduce la fierbere. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până când apa este absorbită și kasha este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Kasha
Apă
4
Spoon kasha în castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kasha
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați fasolea și ceapa; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Fasole
6
Acoperiți platoul cu spanac; se acoperă cu amestec de kasha, brânză și ardei.