Salată de somon și sparanghel
Salata de somon și sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $5.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 380 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă fierte, ulei vegetal, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată De Sparanghel Cu Ou De Somon, Salată de somon și sparanghel, și Salată de somon și sparanghel la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de pansament din arțar-Dijon cu un tel de sârmă.
Tăiați somonul transversal în 4 bucăți.
Periați somonul cu 1 lingură de pansament. Într-un castron mare, aruncați sparanghelul și 1 lingură de pansament.
Așezați sparanghelul în coșul pentru grătar (wok pentru grătar).
Când grătarul este încălzit, așezați sparanghelul și somonul, cu pielea în jos, pe grătarul cu gaz la foc mediu sau pe grătarul cu cărbune peste cărbuni medii; acoperiți grătarul. Gătiți sparanghelul 7 până la 10 minute și somonul 10 până la 15 minute, agitând coșul de grătar sau întorcând sparanghelul ocazional, până când sparanghelul este crocant-fraged și fulgii de somon ușor cu furculița.
Glisați turnatorul de clătite între somon și piele pentru a îndepărta fiecare bucată de pe piele. Pe 4 plăci, împărțiți verdele de salată, morcovii și ouăle. Se acoperă cu somon și sparanghel.
Se servește cu pansamentul rămas.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.