Salata de sfeclă prăjită cu măsline și portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.21 pe portie. O porție conține 341 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime. Dacă aveți la îndemână brânză de capră, spanac pentru copii, apă de flori de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Salată de sfeclă prăjită cu portocale și Gorgonzola, Sfeclă Prăjită, Chevre, Salată De Alune Cu Portocale De Sânge, și Salată de sfeclă prăjită cu portocale și sos cremos de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 400 km F. Aranjați sfecla pe o foaie mică de copt, acoperiți cu folie și prăjiți până aproape fragede 25-30 de minute. Descoperiți și continuați prăjirea până când este caramelizată și moale (dar nu moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Între timp, împiedicați blaturile și bazele de pe portocale și tăiați-le de-a lungul exteriorului fiecăruia, întorcându-vă pe măsură ce mergeți, pentru a îndepărta întreaga coajă și miez. Apoi, scoateți segmentele din portocale ținând portocala peste un castron și feliind între membrane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați segmentele și sucul într-un castron și aruncați membrana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mic, combinați sucul de citrice, oțetul de vin roșu și apa de flori portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți pentru a combina, apoi amestecați încet uleiul din semințe de struguri pentru a crea pansamentul. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Într-un castron de servire, combinați sfecla prăjită, ceapa, spanacul și pansamentul. Aruncați pentru a combina, apoi împărțiți între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se servește acoperit cu măsline, supremes portocalii și brânză de capră.