Salată de sfeclă cu vinetă de usturoi negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă cu vinetă de usturoi negru. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 233 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,55 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de sfeclă, semințe de coriandru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de sfeclă prăjită cu vinetă de usturoi, Salată de sfeclă și andive cu vinetă de usturoi și ierburi, și Salată de sfeclă cu vinetă portocalie.
Instrucțiuni
Aruncați sfecla și pătrunjelul într-un castron mare.
Combinați usturoiul negru, sucul de lămâie, uleiul de măsline și coriandrul în blender și amestecați până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și zahăr (începe cu 1 linguriță de zahăr și adaugă mai mult lagust). Aruncați sfecla cu vinetă și serviți imediat.