Salată De Sfeclă Aurie Și Purpurie Cu Portocale, Fenicul Și Feta

Salată De Sfeclă Aurie Și Purpurie Cu Portocale, Fenicul Și Feta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă aurie și purpurie cu portocale, fenicul și Fetan. Această rețetă servește 6 și costă 2,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 318 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sfeclă aurie, pătrunjel, sfeclă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Sfeclă Aurie Și Purpurie Cu Portocale, Fenicul Și Feta, Salată Mixtă De Sfeclă Pentru Copii Cu Portocale De Sânge, Fenicul Ras Și Ch, și Salată de fenicul, sfeclă aurie și mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați toate sfecla în tigaie metalică de 9x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Stropiți 3 linguri de ulei; se presară sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți tigaia cu folie și prăjiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 ore. Descoperiți și răciți complet. Cojiți sfecla, tăiați-o în cuburi de 1/2 inch și puneți-o într-un castron mare, fiecare culoare pe partea opusă; se presara cu sare si piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SfeclăSfeclă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Tăiați toată coaja și îndepărtați portocalele. Lucrul peste castron mediu pentru a prinde suc de portocale, tăiat între membrane, eliberând segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați 1 cană de segmente de portocale, fenicul, mentă, pătrunjel, alune și șalotă în castron cu sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
AluneAlune
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
SfeclăSfeclă
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați 2 lingurițe de suc de portocale într-un castron mic; bateți în oțet și restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper alb. Se amestecă în amestecul de sfeclă. Salată de movilă pe platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Piper AlbPiper Alb
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
SfeclăSfeclă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Scurgeți segmentele portocalii rămase; aranjați pe salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
8
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista