Salată de sfeclă și nucă
Salata de sfeclă și nuc este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 97 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sfeclă pentru copii, brânză, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Sfeclă De Nucă, Salată De Sfeclă Și Nucă, și Salată de sfeclă, mere și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 5 ingrediente, amestecând cu un tel.
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti salata, lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla într-un vas de copt de 11 x 7 inch; adăugați 1/2 cană de apă. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se răcește. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Tăiați fiecare sfeclă în sferturi.
Așezați sfecla într-un castron mic; stropiți cu 1 lingură de pansament.
Așezați salata verde pe un platou mare; presărați uniform cu 1/4 linguriță sare.
Stropiți restul de pansament peste verdeață. Se acoperă cu sfeclă, nuci, brânză și arpagic.