Salata de rucola cu Ricotta Salata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 12g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline, brânză ricotta salata și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de salată de fenicul, rucola și Ricotta, Salată marocană de rucola cu sfeclă și salată de Ricotta, și Salata De Rucola Cu Portocale Sangvine, Fenicul Si Ricotta Salata.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, amestecați uleiul, oțetul, mierea și 2 linguri de migdale; se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ingredientele rămase, condimentați cu sare și piper și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ