Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de roșii cu brânză de capră și busuioc. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.25 pe portie. O porție conține 112 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză de capră, piper, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de busuioc cu lămâie de roșii și brânză de capră, Tartă cu roșii, busuioc și brânză de capră, și Două-Roșii, Busuioc, Brânză De Capră Frittata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați busuioc tocat și pene de roșii; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră, aruncând ocazional. Se acoperă cu frunze de busuioc și brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Brânză De Capră
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe