Salată de ridiche Zingy

Salată de ridiche Zingy
Salata de ridiche Zingy este o fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de năsturel, oțet de vin, ridiche și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Musangchae, Salată Daikon (Ridiche Albă), Ca Ridichea Coreeană Kimc, Salată De Ton Zingy, și Salată nouă de cartofi Zingy.

Instrucțiuni

1
Segmentați portocalele peste un bol de salată, permițând segmentelor și oricărui suc să cadă în bol. Se amestecă oțetul, ceapa și ridichile, se adaugă niște condimente și se lasă să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Împărțiți somonul afumat între 4 farfurii. Aruncați năsturelul prin amestecul de ridichi, apoi puneți o mână deasupra somonului, asigurându-vă că aveți puțin din toate pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Serviți cu orice sucuri din vasul turnat și niște pâine brună, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Salata poate fi asociată cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista