Salată de quinoa curry cu Raita de castraveți-mentă

Salată de quinoa curry cu Raita de castraveți-mentă
Rețeta salată de Quinoa curry cu Raita de castraveți-mentă ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. O porție conține 178 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, mentă, pudră de curry madras și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de quinoa curry cu Raita de castraveți-mentă, Supă de castraveți Curry răcită cu Quinoa de Lămâie-Mentă, și Frigarui de curcan curry cu Raita de castraveti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați pudră de curry și usturoi în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați quinoa și 2 căni de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 16 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
ApăApă
4
Se ia de pe foc; se amestecă sare. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
5
Adăugați mango și următoarele 4 ingrediente la quinoa răcită; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
6
Combinați castravetele, menta și iaurtul într-un castron mic; se amestecă bine. Împărțiți spanacul uniform între 6 farfurii și acoperiți fiecare porție cu aproximativ 3/4 cană amestec de quinoa și aproximativ 2 linguri raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
SpanacSpanac
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
IaurtIaurt
RaitaRaita
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista