Salată de pui la grătar pentru doi

Salată de pui la grătar pentru doi
Salata de pui la grătar pentru doi este un fel principal care servește 2. O porție conține 447 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 3,77 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 87 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână afine, ceapă verde, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kebab-uri de pui la grătar marinate cu iaurt cu salată de dovlecei la grătar, Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar, și Salată de pui la grătar - rucola cu Salsa de roșii la grătar.

Instrucțiuni

1
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pui la grătar, acoperit, la foc mediu sau la fiert 4 in. de la căldură timp de 8-10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne citește 170 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
2
Împărțiți verdeața de salată între două farfurii de servire; deasupra cu roșii, afine, brânză, măsline, ceapă și nuci. Felie de pui; aranja peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
AfineAfine
Pui întregPui întreg
NuciNuci
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
CeapăCeapă
TomateTomate
3
Se servește cu pansament Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate29
Revista