Salată De Pui La Grătar Cu Salsa De Caise

Rețeta salsa de caise salata de pui la gratar este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 293 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, coajă de portocală, piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 84%. Rețete similare sunt Salată De Pui La Grătar Cu Salsa De Caise, Tacos de cârnați fierbinți și dulci la grătar cu glazură de caise-Jalapeno, piper la grătar și Salsa de ceapă roșie, și Salată de pui la grătar-rucola cu Salsa de roșii la grătar.
Instrucțiuni
Rezervați 2 linguri de suc de portocale; pus deoparte. În cratița de 1 litru, încălziți caisele și sucul de portocale rămas la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 3 până la 5 minute sau până când cea mai mare parte a sucului de portocale este absorbită. Se răcește 15 minute. În castron mic, se amestecă rezervat 2 linguri suc de portocale, conserve și ulei. Se amestecă amestecul de caise și ingredientele rămase de salsa.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Periați puiul cu ulei; se presară cu sare de usturoi.
Puneți puiul pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 15 până la 20 de minute, rotind o dată, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Tăiați puiul în felii de 1/2 inch.
Împărțiți salata verde între 4 farfurii. Se acoperă cu pui și salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.