Salată de pui la grătar și amestecuri de verdeață
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate ? Salata de pui la gratar si verdeturi mixte ar putea fi o reteta minunata de incercat. Această rețetă face 4 porții cu 461 de calorii , 52 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 3,93 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână bucăți de ananas, sos de salată cu ulei și oțet, roșii și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 77% , ceea ce este bun. Salată verde Farro și smochine proaspete , mini prăjitură cu fructe mixte și Enchilada vegetariană cu amestec de fasole sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de ananas, sosul de soia, sosul Worcestershire, pudra de usturoi și piperul.
Adăugați fâșii de pui; sigilați punga și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Scurgeți și aruncați marinata. Prăjiți puiul, acoperit, la foc mediu timp de 8-10 minute sau până când sucurile curg limpede, întorcându-se o dată.
Pentru a servi, aranjați verdețurile pe patru farfurii de servire; acoperiți cu roșii, ananas, ceapă și pui cald.
Stropiți cu dressing dacă doriți.