Salată De Pui În Stil Sichuan

Salata de pui în stil Sichuan este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 420 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de pastă de susan, scallions, boabe de piper Sichuan măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pasta de semințe de susan, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Susan Negru ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Încercați Pui în stil Sichuan cu arahide, Rețetă De Pui În Stil Sichuan Cu Arahide, și Pui în stil Sichuan cu tăiței de orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul, ghimbirul și vinul într-o cratiță medie.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi abia puiul. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, apoi reduceți la foc mic. Lichidul ar trebui să fie abia tremurând. Gatiti pana cand puiul este fiert (sanii ar trebui sa inregistreze 155 cm.f pe un termometru citit instant, iar picioarele ar trebui sa inregistreze cel putin 165 cm. f).
Scoateți puiul din oală și puneți-l într-un castron cu apă cu gheață. Lăsați-l să se răcească în apă, până la 2 ore, sau scoateți-l și puneți-l în frigider pentru depozitare mai lungă. Când sunteți gata să îmbrăcați puiul, rupeți carnea în bucăți.
Combinați zahărul, sarea, sosul de soia, oțetul, pasta de susan, uleiul de susan, uleiul de chili și boabele de piper Sichuan într-un bol mediu de amestecare.
Adăugați pui, scallions, coriandru, semințe de susan și arahide. Aruncați pentru a combina și condimentați după gust cu ulei suplimentar de chili, oțet sau sos de soia, după cum doriți.
Se servește imediat sau se dă la frigider până la 2 zile.