Salată De Portocale Cu Ceapă

Salată De Portocale Cu Ceapă
Ceapa salata de portocale este un Hor d ' oeuvre care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 172 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână migdale, oțet, portocale și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de portocale și ceapă, Salată De Salată Cu Ceapă Portocalie, și Salată de portocale și ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți primele șapte ingrediente. Pe un platou de servire sau farfurii individuale, aranjați verdeața, portocalele și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
VerziiVerzii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Stropiți cu pansament.
3
Se presară cu brânză și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merryvale Carneros Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Merryvale Carneros Chardonnay
Merryvale Carneros Chardonnay
Carneros Chardonnay 2007 este concentrat și intens în stil. Aromele de alune, fructe tropicale și mere coapte sunt încadrate de mineralitate crocantă și stejar dulce prăjit. Vinul este bogat și cremos, cu un finisaj persistent. Perechea noastră preferată este homarul crăpat cu unt desenat și lămâie proaspătă.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista