Salată de porc la grătar cu sos dulce de soia și portocale

Salată de porc la grătar cu sos dulce de soia și portocale
Salata de porc la grătar cu soia dulce și sos de portocale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 235 calorii, 22g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână varză napa, sos de soia și portocale, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi dulci la grătar cu sos de slănină dulce și acru, Salată de cartofi dulci cu pansament portocaliu-ghimbir, și Salată de nuci portocalii cu pansament dulce și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Pregătiți sos dulce de soia și portocale. Rezervați 1/4 cană de pansament;puneți deoparte pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
3
Presărați ambele părți de porc cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Gatiti 4 minute pe fiecare parte, ungand cu pansament rezervat de 1/4 cana. Acoperiți și lăsați carnea de porc să stea 3 minute; tăiat în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Împărțiți varza uniform între 4 farfurii. Se acoperă uniform cu felii de porc, secțiuni portocalii (rezervate din soia dulce și pansament portocaliu) și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
6
Stropiți salatele uniform cu pansamentul rămas și presărați uniform cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional

Echipamente

DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista